Ons team

Het team van Osteopathie Heerhugowaard bestaat uit de volgende personen, die u graag van dienst zijn.

Theo Dreumer

Theo Dreumer

Osteopaat D.O.-MRO

Mijn loopbaan in de zorg ben ik in 1986 begonnen als verpleegkundige. Na vele jaren gewerkt op de afdelingen traumatologie, maag-darm en vaatchirurgie in 2001 de overstap gemaakt naar de fysiotherapie.

In 2006 Samen met mijn vader als fysiotherapeut Podocentrum Heerhugowaard begonnen, een multidisciplinaire paramedisch praktijk, waarbij de relatie tussen houding- en bewegingsklachten en het functioneren van de overige functies van het lichaam voorop staat.

Uit diepgaande interesse voor het functioneren van het menselijk lichaam en om mijn patiënten nog beter te kunnen helpen gestart met de opleiding osteopathie aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent.

Sinds 2013 met veel passie werkzaam als osteopaat.

Anneloes Dreumer

Anneloes Dreumer

Praktijkondersteuner

Ik ben in 1986 begonnen als verpleegkundige. Naast mijn activiteiten in deze praktijk ben ik sinds 1991 nog steeds werkzaam in het ziekenhuis binnen het gebied van de interne geneeskunde.

In 2012 heb ik mijn opleiding tot registerpodoloog afgerond en gestart als registerpodoloog in Podocentrum Heerhugowaard. In 2013 tevens gaan werken als praktijkondersteuner bij Theo.

De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden, maakt dat mijn werk in de zorg nooit saai wordt.

Weten of osteopathie u kan helpen?

Maak nu een afspraak
Maak nu een afspraak